Позор! Докато Милен Цветков гние в гроба, убиецът му си гледа удобно телевизия у дома!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Очаква се цялата процедура да започне през тази есен, но най-позорното е, че убиецът на Милен Цветков ще я дочака у дома.

В момента Николов е под домашен арест, което значи, че има всички удобства на дома. Може да гледа телевизия, да чати на компютъра или каквото друго му се иска.

В същото време семейството на Милен Цветков страда всеки ден от липсата му. Липса, която никой не може да запълни в живота на двете му деца.

Милен Цветков вече го няма, а убиецът му е у дома

В ефира на БНТ адвокат Марковски разкри, че Кристиан Николов е под домашен арест заради закон в България, че всеки е невинен, докато не му се издаде присъда.

Обвинението на прокуратурата е за умишлено убийство. Ако съдът отсъди именно това, Кристиан може да получи доживотна присъда. Ако не бъде доказана умисъл, може да получи от 10 до 20 години затвор.

Адвокат Марковски поясни, че това, че обвиняемият е бил дрогиран, не означава, че не е разбирал какво прави. Затова е твърде вероятно Кристиан да бъде наказан с най-тежкото.

Припомняме, че навръх Великден тази година 22-годишният Николов връхлетя с автомобила на майка си на червен светофар върху този на журналиста Милен Цветков, в резултат на което го уби. Разследването е установило, че Кристиан се е движил с 99 км. в час при удара.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар