Позор! Няма хеликоптер за умиращи в планината, но има за Боко, за да показва как краде от магистрали

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Позор! Приоритетите на премиера Бойко Борисов лъснаха днес!

Видя се колко е загрижен за народа си!

В продължение на два дни спасителите се опитваха да достигнат до закъсали туристи в Стара планина, а изключително нагло днес Бойко Борисов се качи на вертолет да си прави PR и да лети напълно безсмислено над „Хемус“, възклицавайки за магистралата.

 

„Два дни се мъчиха планинските спасители да помогнат на туристи в беда, защото няма хеликоптери. Два часа хвърчи Боко насам натам с хеликоптер да разглежда магистрали отгоре“, възмущават се хора в социалните мрежи.

„Началник, какво става с хеликоптера за хората? Какви са тия глупости?! Купете един хеликоптер на спасителите! 11 часа спасителите се мъчат да спасят живот, а тук виждаме само един евтин ПР на отиващ си “лидер”!!! #ОСТАВКА, Медицински хеликоптери няма за спешни случаи, но за агент Буда винаги се намира… Браво! Първо място по смъртност в света! Какви усилия са това?“, „Виждат ли се от горе сечищата, мутро? Виждат ли се незаконните строежи? Виждат ли се празните язовири? Вижда ли се чернилката от тецовете на твоя приятел Ковачки? Кажи, мутро!?“, са част от коментарите във Фейсбук.

От субсидията на ГЕРБ ли се плаща това рекламно клипче с хеликоптер, питат хората.

Наистина ли е по-важно премиерът да се вози на хеликоптер и да инспектира строежа на магистралата, отколкото средствата за този полет да бъдат дадени за наистина важна операция по спасяването на бедстващи хора в планината. И в крайна сметка премиер ли сме си избрали, или строителен инспектор?!

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар