Покрай поредната „драма“ в ДКК, свързана категорично с поредният опит за почти финализирано от шайката овладяване на „Дунарит“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Покрай поредната „драма“ в ДКК, свързана категорично с поредният опит за почти финализирано от шайката овладяване на „Дунарит“ , и не само, се замислих как всъщност наистина живеехме в последните 10-15 г.
Хронологично:

Пламен Устинов „случайно“ беше съсечен, Жоро Цветанов “ случайно катастрофира“……Делото на Октопода Алексей се спомина, в замяна на ………..мълчание за поръчителите на стрелящите с гранатомет?…

Миролио “ случайно катастрофира “ в замяна на ……..залога за “ Дунарит“…..?
Единствия лицензиран експерт по делото на Цветанов за подслушване……..беше „случайно“ връхлетян от ТИР в Кресненското дефиле…….в замяна на спокойствие за изпълнение на престъпния замисъл в КТБ!
Много си „заминаха“ случайно, а една Шайка окопана в МС легализира и стриктно спазваше наръчник : „Как се овладява бизнес в България в 21 век, пред широко затворените очи на съучастниците от ЕС“ :
1. Един с “ шлифер“ да ти е в листата на аверите“ и финансов министър да му е безгръбначно продажно копеУе…Без значение от името.

2. Един 200 килограмов бекон, заместен от инструмент Господен, да е с неограничена, безконтролна власт….и много да те слушка, щото папка….Без значение от името.

3. Да имаш фетиш към Цветан Василев, Сашо Дончев, Гриша Ганчев, Едоардо Миролио( и т.н), и всеки читав, работещ бизнес – по избор….

4. Да имаш кола за „катастрофиране“, син “ измамник с ДДС „, „газов и медиен бизнес с лош, лош, лош карикатурист“ , „банка с активи за милиарди за посочване“ , евентуално защитна жилетка срещу гранатомет….
5. Да си имаш Пепи, Котараци „консултанти“, евро в шкафчета, Каратисти за престиж, и специална бухалка, за непослушните..
Та така…Реалност! Факти!
Секнаха каналите през ДКК ли? Гърчат се в предсмъртна НЕ случайна агония?!
Тепърва ще започват. Да свикват!!!

Силвия Георгиева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар