Политиката изплю грантаджиите Хаджигенов и Бабикян

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Били се отегляли, защото било безсмислено да пребивават в политиката, обясниха двамата платени активисти
Платеното „Гражданското движение от трима,“ „Ние идваме!“ и Единна народна партия, като мандатоносител, се оттеглят от участие в изборите въпреки регистрацията им в Централната избирателна комисия (ЦИК).

„Ще оттеглим документите си от ЦИК и ще дадем възможност на всички тези, които обещаваха обединение и правиха телевизионни декларации – всичко това остана празни думи. Оттегляме се, защото е безсмислено да пребиваваш в политиката“, обяви тази сутрин в студиото на Би Ти Ви Арман Бабикян, една от основните фигури на движението.

Николай Хаджигенов допълни, че са решили да не участват четвърти път „в една и съща глупост с предизвестен резултат“. Както и че започват подготовка за следващите избори.

 

В декларация, изпратена от пресцентъра на „Ние идваме!“ се казва: „Това е трудно решение за нас и за хилядите ни поддръжници. Въпреки това го смятаме за правилно, защото за 4-ти път не се постигна обединение на силите, които наистина търсят промяна, правосъдна реформа и модернизация. Останаха голи декларации и празни думи в медиите.“

Разпадът на ИБНИ, което се раздели на ИБ и НИ, беше едно от най-епичните събития на отминалата година, наред с „пандемията“ и войната в Украйна. В този ред на мисли не трябва ли на тази тенекиена сергийка да пише „Ние си отидохме“?

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар