Политиците да се откажат от субсидиите в полза на болните от рак

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Гледам, пак някаква измишльотина във фейсбук, да си качиш черно-бяла снимка, за да подкрепиш болните от рак. НЯМА ДА КАЧА! Освен ако не живеем в окултното, не виждам как ще им помогне.

Ако ще и рентгенова снимка да кача, все тая ще им е!

И ОБЯВЯВАМ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО: Политиците да се откажат от субсидиите в полза на болните от рак.

Или да пропуснат да си вземат коледните или други бонуси и да пратят примерно 100 болни някъде на почивка. Или направо да редуцират броя си наполовина, а спестените пари да отидат да лечението на болните!

 

Защо ли ТОВА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО никой няма да го последва? Въпреки, че ще има много по-добър ефект от разните ви снимки, с които се правите на интересни във фейса…..Чувствате се добре и с изпълнен дълг, нали? Вместо да отидете да помогнете на някой болен или просто да му се обадите, за да знае, че не е забравен?!? Лицемерие. Не всички, разбира се. Но повечето….

Всъщност се отвращавам от подобни инициативи. Скъпи, натруфени и “светски” коктейли и вечери с цел благотворителност за събиране на пари – явно идеята парите за организирането на плюскането и пиенето да отидат директно за каузата, на никого не се харесва, защото не може да си направи лицемерно благотворително селфи и няма да го отразят в медиите……отвратително!

Аз имам друго предизвикателство – за мен самата – да изметем продажните политици – цялата политическа каста, като започнем отначало. И тогава не само ще има пари и условия за всички болни, но и стресът няма да ни убива! Който се чувства настроен благотворително, да ме последва. За доброто на България!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар