Политиците ни системно защитават интересите на чужди държави

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Политиците ни системно защитават интересите на чужди държави,които не крият враждебността си към нас. Вижте какво се случва с един “пършив” Шенген,с Еврозоната и с хартиените Ф-16 и не питайте за друго.

Не виждам у нас политик,който да осъзнава,че в периода на разпадането на еднополюсния свят,топлите двустранни връзки са най-надеждния и единствен формат за България. Китай предложи своя дневен ред на някои от европейските държави и нас ни няма в списъка.

Русия,Китай,Индия и Саудитска Арабия открито поставиха под угроза петродоларовата система и цялата порочна финансова пирамида в която влиза и еврото. Еврозоната трябва да се подготви за фалита на една от страните членки,убедена е редакцията на Bloomberg.Европейските данъкоплатци нито могат,нито искат да спасяват Италия.И точно сега,се опитват да вкарат България в Еврозоната при Италия и други подобни!

 

Нароиха се “управляващи партии” създадени,поддържани и финансирани от чужди фондации и слугуващи изключително на чужди интереси. Те не чуват за:

-Решението на ОПЕК+ и краха на отношенията между САЩ и Саудитска Арабия,която ускорява процеса на дедоларизация, с готовността си да търгува с Китай в юани.
-Не чуват за плащането в рубли и колко държави го изпълняват.Нито за Русия и Китай преминаващи към разплащания в рубли и юани.
-Не искат да знаят за Централната банка на Индия,която разреши фактурирането и извършването на плащания в международната търговия в рупии.
-Не искат да чуят кога и с кои страни се разширява БРИКС и в каква “мишка” се превърна Г-7 в сравнение с него.
-Не виждат нарастващото разделение в Запада и разрива между Вашингтон и Киев.
-Не виждат и разцеплението на стара и нова Европа,и се нареждат сред най-силно крещящите антируски позиции,хиени на Европа.
-Ескалираха вътрешните битки сред натовските ДБ,ПП,Герб,ДПС и БСП и не се захващат за работа в НС.
Наглата реторика на англосаксонците вече не върви в нормалния свят.Китай и Русия разбраха,че е безсмислено да се занимават с проамериканските блокове като ЕС,НАТО и АУКУС,защото те само изразят интересите на Вашингтон.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар