Политически труп ли е Цветанов според Вас?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Психологически профил на жертвата.
Криминални психолози за Цветан Цветанов

Потенциална жертва показва силно притеснение за животът си и държанието му идва да вмени самоувереност и да предаде на електората, но показва точно обратното! Под влияние на стимуланти говори бързо и на моменти в стремежът си да покаже, че не е превъзбуден говори и действа неадекватно!

Всички сме свикнали Цветан Цветанов да говори бавно и с опорни точки в устата, но на брифингът обаче не бе така! Целият фокус на общественото внимание бе насочван няколко дни към Цветанов и затова той бе сам под прожекторите!

И така завидното му его е надминало и върховете на неговият шеф щом заяви, че с него били говорили като с равен и партията не била на Борисов!

Смело и доста дръзко изказване на Цветанов, който всеки може да излъже, но не и себе си! Подсъзнателният психологически профил на жертвата – наричам го жертва, защото е такъв и той го знае! Знае, че и дните му са преброени и всичко това се прави за да се успокои обществото, но Цветанов не го успокои, а напротив – още го разгневи с нагло и лигаво държание, с голямото Аз и ние, което добавяше от време на време !

Повтаряше една фраза за да изглежда умен – за дупки и езера, но в действителност показа силна тревожност с подсъзнателен страх от неизбежното падение на ГЕРБ и чисто психологическите травми и обременености му попречиха да излъже обществото, че напускането на парламента е морален акт !
По-скоро направи извратен полов акт с Беновска от който тя не остана удовлетворена, макар да се опитваше да запази честа му!

И така жертвата на практика като примитивен субект, който не може да контролира езикът на тялото си често сочеше с пръст и забравил жестовете на любовта и одобрението като диктатор сочеше с един пръст и отсичаше рязко с дясната ръка, което на практика доказва, че субекта не знае на коя планета е и си мисли, че е на караоке в САЩ, а не пред очите на Българският народ и медии !

Бъдещите резултати на ГЕРБ няма да са тяхна заслуга, а с налетият електорат от СДС и преливане от ДПС както и от ВОЛЯ и всички три формата на Патриотите ще играят за ГЕРБ !
Това не е личен резултат на Цветанов, който ще се отчете, а цялата политико-икономическа мафия е на терен да мобилизира всички електорални единици без значение мъртви, живи или безследно изчезнали ще гласуват за ГЕРБ !

И така главата на Цветанов е на въжето и да видим сега как сам си рита столчето, защото тези, които си отиват от политиката все ни говорят кое не е тяхна детска мечта и той на свой ред сподели, че да бъде депутат и политик не било негова детска мечта!
А нашата мечта е да не го виждаме повече!

Политически труп ли е Цветанов според Вас?

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар