Полицията в България най-ниско платената в целият ЕС, но пък за сметка на това най- вярна на властта

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Покрай протестите в Перник заради водната криза установихме, че полицаите в града не пият вода, не се къпят, техните жени не перат и явно тези хора са от някакъв друг вид.

Не става да си полицай в Перник и да обясняваш на съгражданите си, че за проблема нямало виновни и всичко се дължало на климата.

Колко удобно полицаите в Перник вместо да се вдигнат и да арестуват виновните за кризата, също като Бойко Борисов и неговите министри ни обясняват, че климата бил виновен, а прокуратурата разследвала и трябвало да се изчакат нейните заключения.

Естествено докато обясняват всичко това полицаите в град Перник сами не си вярват, но пък трябва да им се отблежи, че заради държанието им по време на протестите скоро някой техен началник ще получи повишение, а те ще си останат просто редови полицаи, които пак ще получават най – ниските заплати в цяла Европа, но пък за сметка на това ще са най – верните на властта.

После да не се чудят защо никой не ги харесва и не им вярва, когато се оплакват, че условията в МВР били ужасно зле, еми зле ще са, след като вместо да бъдат мъже редовите полицаи и да бранят интересите на близките си, са заети да опазват властта на Герб и Борисов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Полицията в България най-ниско платената в целият ЕС, но пък за сметка на това най- вярна на властта

Вашият коментар