Полицията в Пловдив развенча апокалиптичните заглавия за мелето между фенове, няма пострадали – Спорт

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Повечето лица, участвали в хулиганското изстъпление в кв. „Изгрев“ в Пловдив преди мача Локо-Ботев са установени, съобщи преди на нарочен брифинг началникът на Шесто РПУ в Пловдив комисар Николай Кирков. Как се е случило това, след като всички без един от тях са с маски не става ясно.. а полицейският шеф не пожела да разкрие.

Припомняме, че мелето се случи в ресторант „Метронома” на улица „Вратцата”. После видео от него бе пуснато в популярна социална група от собственичката на претърпялото погром кафе. След като клипът видя бял свят и се вдигна шум се размърдаха и органите на реда.От видеото ясно се вижда, че побой няма, а единственото, което правят предполагаемите ботевисти е да удрят шамари и да метна 2-3 стола и 1 маса към ултраси на Локо. Всичко става за няколкос екунди и после напрежението се уталага.


„По нареждане на директора на ОД МВР – Пловдив е сформиран екип, в който са включени служители на Криминална полиция, които работят по линия на футболното хулиганство. Случаят е докладван на Районна прокуратура. Имаме данни за лицата, участвали в тази вандалска и хулиганска проява. Съвсем скоро ще има задържани и събраните материали ще бъдат докладване на прокуратурата с цел преценка на вината на всеки от тях“ поясни комисар Кирков. 

Той уточни , че при сблъсъка няма пострадали, няма и сериозни материални щети.

Източник: inews.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар