Полицията се похвалиха че са Арестували пенсионер откраднал 300 грама кашкавал от глад

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

69-годишен мъж е в полицейския арест за кражба в хранителен магазин.

Дядото, който е от Дупница, задигнал от търговски обект 300 грама кашкавал, информираха от полицията.
От магазина веднага подали сигнал в полицейското управление, а криминалистите светкавично го арестували. По слечая е сезирана и прокуратурата в Дупница.

Репортер на “Струма” откри Иван Ангелов и го попита каква е причината да краде. Ето неговия отговор:

“Мои познати ми казаха, че махат баркода на продукта, който искат да откраднат, и излизат безпрепятствено. И аз реших да пробвам. Ядеше ми се кашкавал, а пенсията ми е малка и не мога да си позволя да платя 6,60 лв. за 300 г кашкавал, та пробвах и аз да мина, без да свирне алармата, но са ме видели на камерите. Пропаднах от срам. Охраната ме задържа пред погледа на купувачи. Дойде и полиция, но не ме арестуваха. Взеха ми данните и ми казаха, че ще ме потърсят да дам обяснение.

Получавам 200 лв. пенсия. Диабетик съм и трябва да се храня редовно, но пенсията не стига. През зимата плащам ток и вода по 40-50 лв., за лекарствата още 15 лв. и остават 130-140 лв. За кое по-напред да ги похарча. Принудих се да открадна. Виновен съм, но и аз съм човек. Като видях овчи кашкавал, и ми се прияде. Голям срам, но и да гладувам не е лесно”, призна И. Ангелов.

Той разказа, че малко след Нова година избухнала газовата печка, на която се отоплявал. За малко пламналата газ да го овъгли. Сега заделя от пенсията да ремонтира нанесените щети от пожара.

Преди да се пенсионира е работил като шофьор на камион. Живее сам, не е създавал семейство.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

2 comments

 • Ами какво друго може да направят от полицията ? Аз за каквото и да им звънна те все нямат правомощия да направят нищо…. При мен в жилищния блок са отворили клуб по народни танци в “ЕРЕМИЯ” от 4 години изкарват пари на наш гръб. Полицията все казва нямаме правомощия…
  – Нямате воля не правомощия нямате чувство за дълг нямате срам то и за това нямате правомощия…
  – Само за такива неща ви се дават правомощия, трябва само такива случай да разрешавате за да ви се проясни, “защо нямате правомощия”?
  Значи дежурния в 8-мо районно може да праща екип на всяко мое позвъняване 40 пъти за да дойдат и да кажат, че нямат правомощия и да изхарчи един куп държавни пари. Но понеже не му влиза в работата на “глупака” да позвъни в общината и да разбере, че клуба по танци работи незаконно и имат съставен акт за това. Аз мога да го викам и 1000 пъти, защото харчи държавни пари за да дойдат и да кажат че нямат правомощия.
  Няма друга такава работа в, която през ръцете ти да минават за твой кеф и забавление хиляди левове месечно държавни пари, за да се учиш да упражняваш властта си над старци и беззащитни хора и все да нямаш правомощия . Глупостта ви ме отвращава направо , невежеството ви граничи с престъпление . Събирайте си пред РПУ-тата луди(с отклонения хора) да ви купуват цигари от магазините и да се забавлявате с тях и от време на време не забравяйте да приберете някой пенсионер.
  И бъдете тъпанари така ще имате по-малко правомощия по-малко работа и държавни пари.
  Тези държавни пари не ги прибирате в джобовете.
  Ама как сладко се харчат, като не са твой !!!
  Абе аз да ви питам, имате ли правомощия клуба по-танци на първия етаж в блока да го махнете???? Че нещо не съм сигурен ???

Вашият коментар