Полиция спипа купонджии в хотел, те се барикадираха – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Празнуващи на корона-парти в столичен хотел се барикадираха и не допуснаха екипи на здравната инспекция да извършат проверка. Екшънът се е разиграл снощи в елитния кв. “Бояна”.

Част от тях се заключиха в помещението и така не позволиха на проверяващите от полицията и РЗИ да извършат проверка. Други пък се опитали да избягат през различни изходи на сградата.

През изминалата нощ проверки са извършени и на още няколко места. Съставени са актове и полицейски разпореждания

Днес ще е третият ден, в който полицаи и здравни инспектори ще проверяват как се спазват противоепидемичните мерки в търговски центрове, фитнес зали, заведения за хранене и магазини.

Операциите за спазване на противоепидемичните мерки станаха традиция през последните месеци. При тях често се откриват много нарушители, основно в ресторанти към хотели.

Десетки актове за нарушения на противоепидемичните мерки издадоха от Столичната полиция и РЗИ-София в петък и събота както на юридически лица, така и на граждани. Акт получи и кметът на район “Кремиковци” заради  струпване на хора, неспазване на дистанция и неносене на маски по време на организиран празник.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар