Полковник от НСО: Лекарите се заразяват заради отрепките във властта, милиарди потънаха във фалшиви облекла и маски

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Полк. Николай Марков публикува поредния си унищожителен коментар относно далаверите на управляващите.

Бившият служител на НСО е категоричен, че имаме много заразени лекари заради корумпираните отрепки във властта, които са откраднали милиарди с пробутването на фалшиви защитни облекла и маски.

Полк. Николай Марков е роден през 1970 г. Завършва военното училище във Велико Търново, а след това – и право. Започва работа в Националната служба за охрана през 1993 г. Напуска системата през 2007 г. след скандал с тогавашния президент Георги Първанов.

Ето пълния текст на коментара:

Винаги говоря с факти! Някои не са за публично показване, но без доказателства не казвам и една дума. Имам навици.

В продължение на темата за трилионите жадувани евро, обещани в телефонен разговор лично от Сталинка на „сталинчето европеец ББ“, ви предлагам да погледнем по-смело истината в очите. Нашата балканска истина рядко има красиво лице и плаши обитателите на територията, но докато не започнем да я разпознаваме и приемаме, никога няма да дръзнем да я променим. А искаме.

Реклама

На снимката ви показвам вида и бройките на предпазни средства, които се дават от държавата на лекарите от първа линия за борба с коронавируса. Те изчерпват цялата необходимост от защита и оправдават похарчването на милиарди държавни и европари.

Надявам се, че забелязвате липсата на етикет върху „дезинфектанта“ и маркер върху маската, които са задължителен атрибут към вещество и средства, предназначени за ползване в елитно медицинско заведение.

Да, лично отидох във въпросното здравно заведение с най-висока степен на спешност у нас, за да се убедя и в много други неща. Лично получих и от самите лекари един комплект тяхна „професионална защита от коронавирус“, който им предоставя мафиотската ни власт. И ако все още се питате защо лекарите и сестрите заразени с коронавирус са повече от хоспитализираните пациенти, спрете да си задавате глупави въпроси. Причината е видима – едно се говори, друго се върши! Като за всичко друго.

За мизерията, боклуците и начина на упражняване на медицинска дейност, които видях с очите си ще напиша отделен пост, защото съм съкрушен.

Тази много евтина маска и незнайна фалшива течност, показват истинското лице на политическата ни и експертна престъпност легитимирани и поддържани от европейските лидери или там както се наричат сами. За мен и повечето лоялни граждани на ЕС са обикновени лицемери, негодници и изначално корумпирани отрепки…

Също като нашите.

източник:” narod.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар