Правителство

Полковник от НСО предупреди: Некоалицията ни вкарва във война с Русия!

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият офицер от НСО Николай Марков, уволнен през 2007 г. заради разкрития за президента Георги Първанов – Гоце, смята, че сглобката фактически е вкарала България във война с Русия.

Мнението си полковникът, експерт по национална сигурност, написа във фейсбук, ето пълния текст:

Много ви моля, гледайте на партиите в сглобката като едно цяло – нацисти. Доган, Борисов, Петков, Василев, Иванов и Атанасов плюс всички скрити и явни фигури около тях ни вкараха във ФАКТИЧЕСКА ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ.

Това беше процес, който започна с почти незабележими действия от тяхна страна и завършва с пряко и непосредствено участие на България във физическото ликвидиране на хиляди руски войници. С български пари от данъкоплатците, оборудване, военна техника, боеприпаси и специална военно-политическа логистика бяха избити безброй деца и внуци на нашите Освободители от османско /скрито европейско/ иго.

Това е истината, която никой не иска да изрече високо на глас. Лидерите на така наречената „сглобка“- Доган, Борисов, Петков, Василев, Иванов и Атанасов не са автентични политици, а съучастници в поредното нацистко нападение на Русия с цел нейното унищожение и пълно разграбване.

Те са лицето на пронацистката политическа хунта в страната ни. Всеки, който говори друго ви лъже!!! Всички тези освен военнопрестъпници са и абсолютни и изпечени бандити с пълна протекция отвън и издигнати над всеки закон, за да предадат българската държава и нация на външно управление. Това, което правят сега е последният им акт на предателство към род и родина.

С него приключват и те, защото знаят, че оттук нататък те са мъртви, съответно ненужни. Няма оправдание за такива престъпни твари! И не трябва да има милост. Доган, Борисов, Петков, Василев, Иванов и Атанасов са миналото ни. Гледайте напред и ги забравете, няма нужда да бъдат помнени. Съдбата ще си каже думата за тях и съучастниците им.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар