Половината гербаджии, които коментират катастрофата, трябваше вече да са с белезници!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Цинизмът и простащината на Бойко носят и полезни ефекти, защото неговите обидни и арогантни квалификации се връщат като бумеранг към него и шайката му, пише журналистът Любо Кольовски във фейсбук, като цитира казаното от Мартин Карбовски.

„Политическите чакали от ГЕРБ, които са били 12 години на власт, сега обвиняват за липсата на пътна маркировка хора, които са 6 месеца на власт. 12 години се хвалеха с магистрали. Това е политическо мършоядство”, това заяви в интервю за БНР журналистът Мартин Карбовски. Той не скри гнева си към позицията на ГЕРБ по повод трагедията на магистрала „Струма”.

По думите му, тяхното поведение е зловещо, защото бившите управляващи са се хвалили с магистрали, които са несертифицирани. „Маркировка и осветление в тази страна няма. Това е, ако приемем пътната маркировка като метафора. Нощно време в България не трябва да се кара”, коментира емоционално Карбовски.

Журналистът изрази също така съжаление, че започналите преговори за съставяне на правителство не носят никакъв оптимизъм. Според него в тях участват хора, които отдавна трябва да са били осъдени. По думите му, това са „неадекватни хора, които нямат място в политиката и ако имаше съдебна система в България, трябваше да бъдат с белезници или поне да не ги дават по телевизията”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар