Половин час от скъпоценното си време тази сутрин националният ефир отново е преотстъпил на дребното човече с гръмко прозвище Ментата

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Половин час от скъпоценното си време тази сутрин националният ефир отново е преотстъпил на дребното човече с гръмко прозвище Ментата. Чудя се дали изобщо населението помни защо този човек носи този прекрасен прякор.

Сигурно няма значение. Намаляват живите свидетели на кариерата му като крупие, доставките на пица и Кока-Кола и дори скандалната му кариера като далавераджия в редиците на СДС. Разбира се, жив е Иван Костов, който собственоръчно се постара да изтрие името на този политически лилипут, но успя само да го засили към школата на Великата Корупционерска Школа на ДПС, където Ментата изгря след известно затишие. И така вече безобразно много години.

Този екземпляр с малки рамене и голяма уста продължава не просто да седи на първия ред на родния парламент, редом до по-едрото си сиамско близначе Пеевски, но продължава да морализаторства от ефира на националните телевизии. Щеше да ми е все тая, ако не знаех, че диалектът му пробива директно в главите на невинните зрители, които лесно биха повярвали, че големият хищник в България се казва Иво Прокопиев, а Пеевски е някакво невинно сукалче-веган.

Уважаеми медии, докато продължавате да каните това дребночовешко подобие в студиата си, ще бъдете нищо повече от плосък чаршаф, на който прожектира истинската олигархия. Театър на сенките, в които дори дребният на ръст Ахмед Доган изглежда като висок, опънат среден пръст.

Радослав Бимбалов

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар