Полфрийман проговори: ВМРО ме изгони от България!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Убиецът на 20-годишния студент Андрей Монов – Джок Полфрийман, проговори след като стана ясно, че от 2 месеца вече не е на българска територия. “Не полицията, не прокуратурата. ВМРО ме изгони”, твърди той от фейсбук профила си. 

Австралиецът разкри, че е получавал многократни заплахи от партията на Красимир Каракачанов, че ако останел у нас (въпреки падането на забраната му за напускане след предсрочното му освобождаване през 2020 г. от затвора за убийството – б.р.), щял отново да бъде арестуван.

“Накараха ме да смятам, че ще искат да ми сложат пак белезници, защото съм нелегално пребиваващ в България – когато тъкмо ВМРО направиха всичко възможно да остана там със забрана да пътувам извън пределите й повече от една година”, добавя Полфрийман.

И разкрива, че служителите на реда са се отнасяли много спокойно към него.

Защитникът на правата на затворниците у нас не разкриха местонахождението си към настоящия момент, но и австралийските медии не са се свързвали с него или с баща му – Саймън Полфрийман, който беше особено активен в процеса по искането за неговото предсрочно освобождаване от затворническото общежитие в кв. Казичене.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар