Морга Труп

Поляк се събуди в моргата и отиде на парти

Любопитно, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Изпаднал в безсъзнание от прекомерно количество алкохол, а лекар го обявил за мъртъв. 

Жител на Полша се събуди в хладилна камера в моргата, след което отиде на парти, пише в своя публикация вестник PatrztuNews .

В село на провинция Силажки, “един минувач забелязал човек в безсъзнание на улицата”. Линейката пристигнала на мястото, лекарят опитал да реаниматира човека, но в крайна сметка “установил смърт, поради прекомерното количество консумиран алкохол”. Тялото на мъжа е откарано в моргата.

След известно време охраната на моргата чул шумове и стенания, идващи от хладилника. Решил да провери какво става. Оказало се, че човекът, който е в хладилната камера се е събудил.  “Охранителят изпадна в шок. Той видя в хладилника човек, който поиска одеяло“, пише вестникът, позовавайки се на доклад от официални лица.

Малко по-късно “мъртвецът” Пан Кшищоф осъзнал какво се е случило. Когато полицията дошла той дал показания и въпреки съветите на лекарите да остане под тяхно наблюдение, мъжът взел нещата си и си тръгнал. Отишълна партито, което го е довело в моргата. “Пан Кшищоф каза, че щом е оцелял,  значи си струва да пие“,пише изданието.

Лекарят, който установил смъртта, го чака разпит, а съдът ще реши по-нататъшната му съдба.

Потребителите на интернет реагират различно на тази новина. Някои от тях поздравяват Пан Кшищоф за “възкресението”, но повечето осъждат лекаря, а някои възмутени потребители предложиха заключването на лекаря в хладилника на моргата.

Телевизия Евроком 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар