Помните ли биячите от Околовръстното и боса им Ториното? Вижте как им се размина

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тримата охранители на Ивайло Борисов – Ториното, които бяха уличени в побой на Околовръстния път на София, се отърваха с леки наказания, пише в. “Телеграф”.

Единствен с ефективна присъда от 3 години затвор за побоя над засеклия ги шофьор Васко Наумов е 30-годишният ММА боец Александър Гечев. 2 години затвор отнесе бодигардът Георги Близнаков, но той е осъден задочно, тъй като се укрива от правосъдието у нас в Украйна.

За него дори се появи информация, че е станал наемен боец на размирния район Донбас. Условно наказание от 1,6 години има последният агресор – Христо Христов.

Побоят стана на 24 февруари 2016 година. Тогава пострадалият Васко Наумов карал баничарка в най-бързата лента на Околовръстното шосе, когато бил застигнат от джипа на трите мутри. Те му присветнали няколко пъти да мръдне, за да им освободи пътя, но Наумов не им се подчинил.

Тогава го засекли и го пребили с метална палка. Пострадалият получи 8000 лева обезщетение.  След няколко месеца в ареста Близнаков, Христов и Гачев бяха освободени. През август 2016 година районната прокуратура в София внесе обвинителен акт срещу тях за хулиганство и нанасяне на средна телесна повреда.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар