Помните ли приказката, в която един цар беше издал заповед да се убият всички стари хора?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Помните ли приказката, в която един цар беше издал заповед да се убият всички стари хора? Помните ли как само един скрил баща си в плевнята? И като дошла суша и нямало зърно и настъпил глад, Стария човек казал на сина си да разрови мравуняците и така се спасили и те и царството ! После царят отменил заповедта, защото разбрал, че във възрастните хора е скрито знанието и мъдростта!

Явно нашият ботоксиран министър на здравеопазването не я помни.

Заповедта му за пазаруване в часови пояс между 8-10ч. обрича над 1600 000 пенсионери на интересни приключения. Вече имаме случаи в една търговска верига “Фантастико”, в която управителка извикала полиция за да изхвърлят пенсионер извън часовия пояс. Въпреки, че нарушава конституцията и правото за свободно движение полицията изпълнила исканото от управителката , като и започнала проверка на лични документи и на други хора без основамие- информират електронни медии придружени със снимков материал.

Въпросът тук е до кога МЗ ще издават противоконституционни и противочовешки заповеди и до кога МВР ще нарушава конституцията и ще превишава правомощията си? Кой ще понесе отговорност от тези ведомства?

Тази заповед граничи с безумие тъй като в стотици села хляба идва след11ч. И там живеят само възрастни хора! Как ще си купят насъщния и как магазинчетата там ще оцелеят?

За това изопнатия и мокетиран министър ме се е сетил. Ако е говорил с другия министър преди него и от там е взел решение, че възрастните над 65-г могат да пазаруват в този пояс, здраве му кажи!

И още един въпрос, какво правим с работещите пенсионери? Те кога ще огст да влязат в магазин и аптека г-н министре?

Прочети още:   ИЗБОРНИЯТ СКАНДАЛ МОЖЕ ДА НАЧЕРТАЕ НОВА ПОЛИТИЧЕСКА МОЗАЙКА В САЩ

Не зная какъв ви е бил “дълбокия” анализ, ама се вижда, че по вероятно е бил тото и двете числа 8 и 10 са излезли от сферата.

Повече само на сайта

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар