Помните ли програмата България 2020 на Плевньо дето щеше КЪМ този момент да ни е превърнала в „средноразвита европейска страна“?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Помните ли преди 10 години програмата България 2020 на Росен Плевнелиев – Цветелина Бориславова – Иво Прокопиев и ГЕРБ, която щеше КЪМ този момент да ни е превърнала в „средноразвита европейска страна“?

Ние помним, обаче нещо не виждаме да се е получило. В реалната България 2020 не само в Перник временно, ами дори в СПАСТОЛИЦАТА НА БАЛКАНИТЕ, КАКТО СЕ НАРИЧА САМ ВЕЛИНГРАД, ЦЕЛОГОДИШНО СА СИ НА ВОДЕН РЕЖИМ: „ВОДА ГАЗИ – ЖАДЕН ХОДИ“ В НАЙ-БУКВАЛЕН СМИСЪЛ. Де да беше виц.

И в цели области водата е лукс. 2020. В  тези региони, също така, нямат канализация, понеже партийното и държавното ръководство заложи на инвестиции в селски стадиони, вместо във ВиК на отпуснатите за малките населени места европари. Даже в София над 10% от кварталите нямат канализация.

То само това да беше, щеше да бъде чудно. Водата обаче е само едно от нещата. „Що ги ручахме жабетата“, питаше класикът Радичков, посветил именно на показателния Януари едно от най-известните си писания. А?

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар