Понеже всичко в света е наред, цялата обществена енергия се насочва към решаване на сексуалните проблеми в обществото.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Понеже всичко в света е наред, цялата обществена енергия се насочва към решаване на сексуалните проблеми в обществото.

Явно почитателите на Фройд, че в основата на всичко е кръв и секс, се множат…. Жените станаха мъже. Издържат се сами, ходят с панталони, псуват и правят кариера.

Говорят високо и твърдо, гледат в очите и се борят с всичко. Мъжете станаха жени /или някои техни органи/. Епилират се, остават при мама и тате до 40 години, възмущават се, че жените изискват да участват в издръжката на семейството.

Не държат на думата си. На този фон от небитието се появиха 31 пола. Признавам, явно съм интелектуално недостатъчна да се сетя точно какви са /а какви точно органи имат за 31 пола направо ми умира фантазията/….И защитата им стана много важна. Дотам в официални документи да се пише „друг пол“. Ама какъв друг, бе? Или имаш едното, или другото, хайде се спрете…. Комплексарщини и обвинения. Мъжете и жените станаха врагове, вместо любими и семейство.

Всеки иска да командва, всеки иска той да е важният, а другият само да се подчинява. Е, не става така…Да се върнем към природата и биологията поне за това. Съзнанието може и да се променя, но природата – никога. Много актуално – обвинения в сексуален тормоз! Верно???? Я помислете още веднъж.

След като някоя холивудска кифла е отишла през нощта в хотелската стая на режисьора, и след това е получила ролята, какво да очаква? И какво ТЯ Е ПРЕДЛОЖИЛА за тази роля? Много изгодно е да се превръща някой в жертва. Жертвите веднага говорят. Жертвите не работят за насилника.

А покрай този цирк, мъжете вече не знаят какво да правят. А жените не знаем къде сме и какво искаме, ама знаем, че искаме, ама какво точно? Много объркано…. Много искат да ни объркат…. За мен нещата са ясни – природа и биология. Здрав разум. Традиции. Останалото е от Лукавия 🙂 Eлена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар