Попиляха Мутрата днес: Викове оставка и мафия пострещнаха Фончо (видео)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Традиционната съботна разходка на Борисов не започна  с питка и мед, както е свикнал премиерът да го посрещат, когато раздава обещания на хората от провинцията.

По време на инспекция в Сливница, речта му срещу президента Румен Радев за това, че трябва да настоява за освобождаването на  Навални, беше прекръсната от яростна гражданка, която му се разкрещя за оставка и го нарече „Мафия“.

Това разбира се не успя да трогне Борисов, който е добре трениран от лятото да се прави на глух, когато дори хиляди българи го призоваваха в цялата страна да сложи край на диктатурата си. Той по стар обработен модел не обърна внимание на ядосаната гражданка и започна нов монолог за пандемията.

“Сега имаме добри параметри. Като почнат обаче да умират хора и станат пак 5000 – 6000 заразените на ден и се претоварят болниците, същите критици в момента ще питат защо сме ги изпуснали“, каза Борисов. „Сега сме с добри параметри. От 4-ти февруари, като пуснем големите ще пуснем и залите да танцуват и играят“, подчерта Борисов.

„Фитнесите със сигурност ще ги отворим, а с ресторантьорите ще проведа среща“, заяви Борисов. Той изтъкна, че параметрите продължават да падат, но само в България.

„Ако нещо може да се сложи на везната със здравето, то това е образованието, културата и обучението“, категоричен бе премиерът. „Параметрите продължават да падат в България. Навсякъде в Европа виждате какво става. Да не подценяваме Института „Роберт Кох“, медицината в Нидерландия, Белгия и т.н. Мерките там се затягат“, каза премиерът.

 

Твоят коментар

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар