Пореден руски топ богаташ си отиде от този свят при странни обстоятелства – Свят

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият топ мениджър на големи руски компании Дмитрий Павочка загина при пожар в Москва. Според журналисти пожарът е възникнал в Москва в елитен жилищен комплекс, който се намира на проспект Ленински.

Пожарът е избухнал на 17-ия етаж на сградата, а по време на гасенето спасителите са открили тялото на 49-годишния Дмитрий Павочка без признаци на живот, съобщава руският новинарски канал Telegram “112”. По предварителни данни бивш топ мениджър на големи компании е заспал с цигара, което е довело до пожара.Журналистите напомнят, че Дмитрий Павочка е бил свързан с проекти на фирми като Сухой, Менатеп, Лукойл, Русдрагмет, държавната корпорация Роскомсос и други.


“Наскоро той оглави отдела за международно научно и образователно сътрудничество във Висшето училище по индустриална политика и предприемачество”, подчертаха журналистите и добавиха, че експертите в момента установяват всички обстоятелства на пожара, при който загина Дмитрий Павочка.

Дмитрий Павочка загина в Москва

Бившият топ мениджър на руски компании Дмитрий Павочка загина при пожар

Дмитрий Павочка загина в Москва

Shot на свой ред уточнява, че в резултат на пожара в жилищния комплекс на проспект “Ленински” никой не е пострадал с изключение на Дмитрий Павочка.

Дмитрий Павочка загина в МоскваДмитрий Павочка загина в Москва

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар