Пореден трус в Нова телевизия: Олигархът Домусчиев прогони още една любима водеща

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Водещата на новините Невена Василева обяви във Facebook профила си, че напуска Нова телевизия. Тя уточни, че не е уволнена, съкратена или напуснала, а е излязла в много дълъг неплатен отпуск, след който няма да се върне в телевизията.

 

Василева не посочва конкретната причина за решението си, но признава: „Имаше 2-ма/3-ма, които ми помогнаха да го взема. Благодаря им и им желая здраве и дълголетие“.

„Дали ще се върна? Чудо трябва да стане, за да се върна!… а и чудесата са за малките…“, заяви водещата. „Завинаги или засега – довиждане, NOVA! Беше ми приятно, но преди. Идват цветните дни“, написа още тя.

Невена Василева е поредната напуснала Нова телевизия. Последната, която се раздели с медията, бе Марина Стоименова. По-рано бяха прекратени договорите на Мира Иванова, Галя Щърбева и Валдес Радев. От телевизията си тръгнаха и Марин Николов и Аделина Радева.

Калин Врачански се завръща на малкия екран с нова главна роля. Той ще изпълнява главната роля в чисто новата българска криминална драма, която Нова тв ще пусне в програмата си от септември, съобщи 24chasa.bg. В “Братя” заплетените криминални сюжети се допълват от сложните човешки взаимоотношения, много обрати и драматични любовни линии. В основата на криминалната драма е голямата война, която избухва между следователя Борис Донков и неговия брат – бизнесмена Драгомир Донков.

От най-предани приятели двамата се превръщат в ожесточени врагове. Заради миналото, което всеки от тях иска да забрави, единият търси отмъщение, а другият – истината. Битката им ще промени не само тях, а и живота на най-близките им хора. Залогът е една красива жена – Лора, в която и двамата са влюбени.

Калин Врачански влиза в образа на единия от братята, а колежката му Йоанна Темелкова е в образа на неговата любима. Роли в новия сериал имат още певецът, музикант и актьор Владимир Михайлов, Искра Донова, Стойо Мирков, Башар Рахал, Деляна Хаджиянкова, Тодор Танчев и други.

Не само криминалната линия е водеща в сюжета, а и семейните проблеми на различните поколения, както и вечни теми като доверието, предателството, лъжите, тайните, амбициите, изневярата и отмъщението.

Сценарият на сериала е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова, Александър Чобанов, Георги Иванов и Пламена Велковски. Режисьори са Ники Илиев, който вече има четири свои игрални филма зад гърба си, както и Станислав Дончев, Боя Харизанова, Любомир Печев и Орлин Милчев.

Снимките на сериала вече започнаха. Изпълнителен продуцент е Краси Ванков с компанията си “Идалго продакшънс” – същата, която направи и комедийния сериал “Ол инклузив”.

Това е другото българско заглавие, което влиза в програмата на Нова тв. Вторият сезон на забавната поредица отново ще покаже преживяванията на двете приятелски семейства Чобанови и Сиромашки по време на тяхна ваканция. Само че за разлика от преди, когато бяха на лятна почивка на Черноморието, сега зрителите ще ги видят какво им се случва в планината. Към познатите герои ще се присъединят ексцентричните пловдивчани Хаджикосеви. Голяма част от героите ще тръгнат по стъпките на древните траки, скрили в района на Родопите мистично съкровище.

Главните действащи лица остават същите като в предишния сезон – в ролите им са Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Нели Монеджикова. Специално участие в сериала има любимецът от класики като “Оркестър без име” и “Клуб НЛО” Антон Радичев. Той ще изиграе руснак, който пристига в България заради дъщеря си. Актьорът се включва в продължението на комедията след покана лично от продуцента Краси Ванков. Двамата работиха заедно по друг забавен сериал – “Етажна собственост”. Сега влиза в “Ол инклузив” със специално написана за него роля.

“Нашето семейство този сезон претърпява един бум на любовта. Защото Мариана е много силна в този сезон и много иска да подкрепя повече своя съпруг. И го прави. И е един стожер”, разказа актрисата Елена Атанасова, която играе екранната съпруга на Ненчо Балабанов. “Винаги може още. Може, защото пък моят герой в този сезон отново е изправен пред нови предизвикателства и е на нов кръстопът. Този път фокусът не са нашите семейни взаимоотношения. Те са като цяло много по-стабилни след първия сезон. Сега всичко е простено и любовта тържествува. Но много интересни моменти, които са извън семейството, очакват моя герой Христо Чобанов, а целта му ще бъде да подобри живота на фамилията. След като се впуска да преследва едно тракийско съкровище, той се забърква в какви ли не приключения”, допълва Ненчо Балабанов. Във втория сезон ще има изненада и за най-младите зрители. “Някой, който не се е появявал в телевизионен сериал до този момент”, разкри продуцентът Краси Ванков.

Десетият сезон на най-дълго излъчвания български сериал “Откраднат живот” също ще тръгне в началото на септември по Нова тв. Екипът му подсказа какво да очакват зрителите в него, като му дадоха заглавието “Антитела”. “Антитела е термин от медицината, който описва способността на организма да се справи с потенциална заплаха. Това е критичен момент, когато трябва да се преборим, за да оцелеем и да съхраним тялото си. Целият 10-и сезон е посветен на крайното противопоставяне, на необходимостта да избереш страната на истината или да се отречеш от нея. “Антитела ” е посветен на противодействието срещу видимите и невидими врагове на болницата, на морала, на враговете, на истинската любов”, обясниха от там.

Отдавна случващото се в истинския живот намира отражение и в сюжета на “Откраднат живот”. Така още в миналия сезон пандемията от коронавируса влезе и в него, а сега ще продължи да е сред проблемите на екипа на болница “Света Анастасия”. “Опитваме се да представим на зрителите колко трудно е всъщност да се лекуват болните. За да си дадат сметка и да бъдат отговорни не само към себе си, а и към останалите”, разказва Филип Буков, който пак ще влезе в кожата на д-р Хаджихристев.

Cред другите теми, на които екипът ще постави акцент, е толерантността – етиката и професионализмът на героите ще бъдат изпитани в кризисна ситуация, която ще се превърне в социален казус с последствия в спешното отделение.

В новия сезон някои от героите ще минат през големи премеждия. Професор Цонев, изигран блестящо от талантливия Владо Пенев, ще се озове като пациент на болнично легло, целият овързан в системи. Доктор Огнянова, в чиято роля е Диана Димитрова, ще сбъдне мечтата си – чака дете от любимия си д-р Марио Ковачев.

“В първите три епизода от новия сезон предстои сватба. Няма да издам младоженците, но смятам, че нашите сценаристи надминаха себе си, защото сериите са страшно вълнуващи и са ми фаворит за всички сезони на “Откраднат живот” до момента. С моя екранен партньор Велислав Павлов заснехме може би най-дългата сцена от четири страници текст с всякакви емоционални амплитуди”, обясни Димитрова.

В сюжета влиза пак Иво Фотев, в чиято роля отново ще влезе актьорът Васил Бинев. Влиятелният бизнесмен ще застане на пътя на доктор Тасев и колегите му, за да потърси реванш за загубите и да преобърне установените правила в болницата и личния живот на героите.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар