Поредната раздяла в живота на Джулиана Гани е факт – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Поредната раздяла в живота на Джулиана Гани е факт, разкриха ексклузивно пред Intrigi.bg нейни близки. Според добре запознати източници силиконката съвсем наскоро се е разделила и с бащата на второто си дете – полицая Теодор Гецов.

Засега причината не е ясна, но се предполага, че в основата стоят финансови проблеми.

Тези дни Гани изненадващо се появи с друг мъж на почивка в 5-звезден луксозен хотел в планината, придружавана и от големия си син Давид.

“До всички, които следят живота ми и клюкарстват за него. Не се отказвайте – сезон 2 ще излезе скоро!”, намекна и самата Гани в социалните мрежи. И добави многозначително: “Адриана Лима веднъж каза: Мъжете под 1,80 см са само приятели”. Феновете й веднага доловиха към кого е насочен “тънкият” намек – Гецов е доста под метър и 80. Всъщност полицаят е по-нисък дори от самата Гани, която е 1,75 см, но по снимките си в социалните мрежи двамата умело прикриваха този факт.

Сега, когато връзката им е в криза, Джулиана реши да удари по комплексите на Теодор, а според запознати това е само началото.

Припомняме, че когато силиконката се раздели с бащата на първородния си син – Илиян Найденов, тя поведе жестока медийна война с него, изваждайки на показ всичките му кирливи ризи. Е.. явно сезон 2 наистина тепърва предстои.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар