Поредна катастрофа с румънска кола на Е-79

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

55-годишен румънец, водач на миниван, задряма по време на движение, излезе от пътя край Симитли и се заби в мантинелата. Инцидентът стана на път, успореден на главния, предаде БГНЕС. Катастрофата стана в 8:10 ч. тази сутрин при разклона за село Железница.

Лекият автомобил се пътувал от Симитли към Благоевград. При навлизане в плавна дясна крива след разклона за Железница и преди тунела тунела водачът задрямал. Автомобилът минава през насрещната лента, излиза от Е-79, спуска се по банкета, където водачът се сепва от разтърсването и натиска спирачки. Автомобилът се плъзга по пясъка, стъпва на трасето на междуселския път Благоевград – Долно Церово – Железница – Симитли, който заобикаля около тунела, и се врязва с лявата си предна част в мантинелата.

За щастие водачът, който пътувал сам, не е пострадал. По чудо при минаването през насрещната лента не е имало автомобил. Пробата за щофьора с полевия тест за наличие на алкохол в кръвта е отрицателна. Румънецът сам казал на полицаите, че е задрямал зад волана. Съставен му е акт.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар