Поредна лъжа на ГЕРБ: Магистрала русе – Търново няма да има

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Магистралата Русе – Велико Търново се трансформира на скоростен път, стана ясно от инвестиционния проект за стратегическия за цяла Северна България инфраструктурен обект.

Скоростният път от Русе ще преминава край западния вход на Велико Търново, а пътната връзка с автомагистрала “Хемус” ще е на 10 минути западно от града, съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново. Това е станало ясно от инвестиционния проект за стратегическия за цяла Северна България инфраструктурен обект, който е постъпил в Община Велико Търново.

В документацията е представено проектното трасе на територията на община Велико Търново. Според документите магистралният път ще пресече настоящето първокласно шосе преди село Момин сбор, където е предвиден голям пътен възел. По скоростното трасе за Русе ще се излиза и директно на автомагистрала “Хемус”, чиято връзка ще е на около 10 минути с автомобил северозападно от Велико Търново. Пътен възел е предвиден и в района на Дебелец, откъдето ще се осъществи връзка с шосето към Прохода на Републиката. В момента тече едномесечен срок за представяне на възражения по инвестиционния проект за пътя “Русе – Велико Търново”, в ход е и процедура по съгласуване с експлоатационните дружества и заинтересованите институции, съгласно разпоредбите на ЗУТ.
Предстои утвърждаване на трасето в Комисията за земеделски земи към Министерство на земеделието. Договорът за издирване на археологически обекти ще бъде подписан началото на месец ноември 2019 г. От общината припомнят, че за построяването на АМ “Хемус” до Велико Търново е осигурено гарантирано финансиране Цветан Цветанов буквално приключи с Бойко Борисов преди минути, а повод за изказването му явно е сутрешното появяване в Нова Телевизия и призива към всички онези, които все още искат Цветанов в Герб да се вземат в ръце и да забравят за него. Естествено както се случва в последно време, Цветанов не остава длъжен на Бойко Борисов и публикува преди минути изявление насочено единствено към вече бившият си приятел Бойко Борисов:
“Бойко не вярвах, че може да си толкова забравил, но искам да ти припомня, че именно Цветанов изнесе десет вида избори подред за Герб на гърба си и печелеше за теб и твоята слава явно. Днес Цветанов го няма, защото ти си го изхвърлил, понеже не трябвало никой в Герб да си купува апартаменти, поне докато сте на власт. Не знаех за това правило, което явно не важи за тебе, защото според едни публикации ти си собственик на остров в Гърция и на къща в Барселона, дали е истина не знам.
Така и за 14 години рамо до рамо с тебе, ти един път не пожела да ми дойдеш на гости да си поговорим като мъже, все бързаше и ме викаше в Банкя, защото много се притесняваше някой да не те запише какво говориш и мислиш докато пушиш пури и играеш белот. Не знам дали без Цветанов Герб ще спечели, но знам че Бойко Борисов без Цветанов вече наистина не знае къде се намира и мантрата инвеститори и повече пари за всички явно само ти остана и се хванал за нея като удавник за сламка. Но всички знаем, инвеститори няма, пари няма, но Бойко Борисов си има два джипа с охрана и няма как да ги знае тези неща, защото джиповете спират само пред платените клакьори на Герб, за да може Бойко Борисов да си пусне лайфа във Фейсбук.
Но май е време Бойко да слезеш от джипа, да си разпуснеш гавазите и да се поразходиш сам из някой от по-малките градове в България, тогава може и да разбереш, че за десет години ти и твоите мафиоти погубихте България, изгонихте хората в чужбина и ги направихте роби на финансовите институции. И аз докато бях част от вас, реално не виждах какво и как се случва покрай нас, но определено не е хубаво Бойко това което се случва, но ти няма как да ги разбереш тези неща”.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_111.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар