Поредна мерзост от ГЕРБ: Бойко прати роми да опорочат протеста за 30 лв. на калпак!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пореден резил на ГЕРБ в опит да опазят престъпната си власт – както при протеста срещу назначаването на Иван Гешев за главен прокурор, така и днес Бойко Борисов накара Недялко Недялков от Pik.bg да организира изпрати група роми, за да опорочат гнева народен, предаде репортер на informiran.net

 

Протестът срещу Гешев се проведе пред Съдебна палата през септември миналата година. Тогава наведнъж се изсипа тълпи роми, които се опитаха да се слеят с демонстрантите, но не им беше позволено, тъй като протестиращите се разграничиха от тях. Около 200 мъже, представители на циганския етнос, стояха близо два часа като част от декора, а след това заедно си тръгнаха. Както коментираха потребителите в социалните мрежи: за 30 лева на калпак – толкова, установи репортерът на Narod.bg.

Реклама

Днес станахме свидетели на същото. Един катун цигани се изсипа на площад „Независимост”. Сред тях по-наблюдателните граждани откриха вече познати лица от контрапротеста, който се състоя в началото на демонстрациите преди два месеца.

Защитниците на мутрите в ГЕРБ са едни и същи, твърдят очевидци на резила. Електоратът на Бойко отново заработи по 30 лева на калпак. Колко ли отчаян е премиерът, щом вече действа толкова прозрачно, че не го интересува колко смешен и безсилен изглежда в очите на всички, питат пред Narod.bg разгневени протестиращи.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар