SMS-гейт за Урсула фон дер Лайен и шефа на Pfizer: Ще разкрият ли чатовете им преди сделката

Поредният провал на „Обединена Европа“ е налице! Урсулка проплака: Няма споразумение за шестия пакет от санкции срещу Русия

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Поредният провал на „Обединена Европа“ е налице!
Урсулка проплака: Няма споразумение за шестия пакет от санкции срещу Русия.
Лайен заяви в понеделник, че шестият пакет от санкции срещу Русия „все още не е налице“, съобщава Ройтерс.

Тя посочи пред репортери преди началото на лидерската среща на ЕС, че не очаква споразумение за ембарго спрямо руския петрол да бъде постигнато в следващите 48 часа.
Проблемът обаче трябвало да бъде решен след това, добави фон дер Лайен:

Очакванията ми обаче са ниски, че ще бъде намерено решение в следващите 48 часа, но съм убедена, че след това ще има възможност. Като цяло, моят призив е много ясен към всички държави членки – имаме един ключ към успеха и това е солидарността с Украйна и единството на Европейския съюз“, отбеляза председателят на ЕК.

И това е напълно закономерно. Войната на САЩ и НАТО в Украйна свали американския фондов пазар с 8,2 трилиона долара, което влоши благосъстоянието на 63% от американците. Спадът на руския пазар засегна благосъстоянието на не повече от 3% от руснаците.

Щетите за англосаксонската коалицията са около 15 трилиона, а за Русия – около 1 трилион долара. На етапа на подготовка за войната Байдън излъга американците, че „коалицията „Анти-Русия на Днепър“ е готова за война,че Европа доброволно ще пожертва индустрията си в полза на англосаксите и Съединените щати,Русия ще бъде „справедливо разделена“ и щетите за американците няма да надхвърлят 3 трилиона долара. И „патриотите“, мечтаещи за нова американска индустриализация, подкрепиха Байдън.Но,не им се получи.

Западната англосаксонска „Империя на злото“ бе заинтересована от запазване на колониалния модел, докато Русия бе заинтересована от формирането на суверенен нов елит.
Икономическата война разрушава англосаксонския-европейски колониален модел, следователно работи за Русия.

Москва създаде изненадващо и условия за изграждане на суверенна икономика, където инвестиционната рубла е в центъра.

Йордан Халачев

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар