Порой от подигравки заля Фейсбук страницата на Цветан Цветанов.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Порой от подигравки заля Фейсбук страницата на Цветан Цветанов. В събота сутрин той се похвали, че е пристигнал във Вашингтон като специален гост на Конференцията по политики на Американско-израелския комитет по обществени въпроси.

Стефан Ламбрев: Изключително съм щастлив, че истински експерт по енергийна защита ще представи родината на тази висока трибуна! Прочетете им псалм 90 на тези неверници за да се убедят сами в силата на православието! Ванга би се гордяла с вас!

Иван Червенков: Разгледайте асансьорите. Имат страхотни интерирорни решения.

Стоил Христов: Пиши “Локо София”, купи си апартамент 300 квадрата с площадка за хеликоптер за без пари във Вашингтон и си оставай там!

Бай Михал: #АДМИРАЦИЙ! Давайте смело напред, Господин Цветанов! България има нужда от вас! Да не би Тръмп да няма ВИП асансьор до апартамента в Тръмп Тауър? Само злобните комунета ви завиждат в България, народът е зад вас и #ГЕРБ!

Михаил Станчев: Цветанов президент! Асансьор до всеки апартамент, за всеки гражданин! Благодарим ви г-н Цветанов! Вие ни показахте какви са реалните цени на имотите в центъра на София. Строителите и брокерите са ни лъгали досега. Благодарение на ГЕРБ, знаем истината.

Стоил Христов: Вожде, питай Артекс дали мога да ти стана съсед, имам гарсониера във Волуяк и барака с двор в Злокучене – разменям ги за апарамент в твоя блок.

Илиана Попова: Г-н Цветанов, от САЩ доста брутално Ви компрометираха преди няколко дни. Защо им оказвате подобно уважение, като участвате в каквото и да било там?! Защото подхвърлилите скандалните данни за новия Ви имот, се финансират от САЩ.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар