Посмешището Плевньо: Радев вместо да е благодарен на Борисов се чуди как да злепоставя България

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Росен Плевнелиев коментира участието на президентът Румен Радев в предаването “Лице в Лице” вчера по БТВ с думите: “Румен Радев вместо да е благодарен на Бойко Борисов, че го направи президент, като не ми позволи да се кандидатирам пак за поста, се чуди с какво и как да злепоставя България в очите на партньорите ни от ЕС и НАТО всеки ден.
Този човек не разбира важността на институцията, която представлява и постоянно си говори, каквото се сети и каквото прочете в медиите. Ако беше се запознал с нещата от докладите, които му се предоставят всеки ден, нямаше да е голословен и да обявява неверни неща от екрана. Да си президент е отговорност, която той не разбира, защото президентът трябва да е обединител на всички българи и не трябва да показва пристрастия към определени политически сили в опозиция.
Притеснен съм за бъдещето на България, докато такива негативни сигнали като вчерашния се подават към ЕС и НАТО, нашите партньори и те определено са притеснени, защото всички виждаме, че България се развива както иконимически така и политически, уви обаче това остава невидимо за Румен Радев, който и без това е в международна изолация именно заради позициите които показва и изказванията му.”
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/12/blog-post_820.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Посмешището Плевньо: Радев вместо да е благодарен на Борисов се чуди как да злепоставя България

Вашият коментар