Посрещни лятото с телевизия от А1 на специална цена от 8,99 лв. на месец

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

  • През юли вземи телевизия от А1 на специална цена от 8,99 лв. на месец за целия период на договора
  • Наслади се на над 100 ТВ канала без нужда от инсталация
  • Възползвай се от интерактивни функции и 7 дни архив

През юли А1 дава възможност на настоящи и бъдещи клиенти да се възползват от специална цена за телевизия – 8,99 лева на месец за целия период на договора. Абонаментният план включва над 100 ТВ канала, 30+ канала с HD качество, както и програми с 4К Ultra HD резолюция.

Телевизията от А1 превръща традиционното забавление пред малкия екран в истинско преживяване. Офертата е лесна за активиране и използване, предоставяйки максимално удобство на клиентите. Сред предимствата на абонаментния план са редица интерактивни функции като “стартиране отначало”, която позволява на зрителите да стартират отначало текущо предаване само с едно натискане на бутон, “времево изместване”, с която могат да паузират, превъртат напред или назад, докато гледат на живо, както и запис на предавания по избор, които предстоят да се излъчат, дори докато гледат друг канал или не са пред телевизора. Абонирането за този тип услуга предлага и още удобства – тематично обединение на различни канали и 7 дни архив.

Благодарение на богатия избор от телевизионни програми, почитателите на спорта ще бъдат на стартовата линия на всяко състезание и ще проследяват развитието на всяка спортна среща, благодарение на предаванията по Eurosport, Ring, BNT 3 и други. Децата лесно ще борят лятната скука с големия избор от любими анимационни и игрални детски сериали по Cartoon Network, Nickelodeon, Disney Channel, Jim Jam.

Приятно настроение у дома ще създават музикалните канали за класическа, съвременна и етно музика. Почитателите на кулинарните и развлекателните програми ще разполагат с голям избор от полезни и вдъхновяващи предавания за готвене, обзавеждане и здравословен начин на живот. Над 20-те филмови канала гарантират безчет приятни мигове с приятели или със семейството в уюта на дома.

Желаещите да се възползват от специалните летни условия за телевизия от телекома могат да го направят в магазините на А1 или онлайн на A1.bg.

Съдържание на:
А1

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар