Потвърдено! Борисов и Каракачанов в опит да корумпират Фолксваген с помощта на немски политици!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Потвърдено! Гриф Секретно.
Двамата Бойко Борисов и Красимир Каракачанов с които дори чумата по свинете е безсилна да се справи, имат “велик” план как да докарат Фолксваген в парцела на Борисов в Кремиковци, закупен преди време през любезното съдействие на хората на Румен Николов Пашата, за да могат двамата заедно да го изтъргуват на китайски инвеститори, които обаче избягаха от България.
За целта Каракачанов със знанието на Борисов е започнал процедура за покупка на бронирани военни машини на силно завишени цени с уговорката обществената поръчка да бъде спечелена от немците. Така Борисов ще прибере половин милиард евро от парцела си в Кремиковци и ще се пъчи предизборно, че е докарал Фолксваген, въпреки, че все още от Германия няма новина, че политиците ще убедят концерна да участва в тази корупционна сделка.
От друга страна обаче според местните играчи в кабинета на Борисов и Фолксваген и Германия ще са доволни, защото с парите на българският данъкоплатец, Борисов ще плати половината им завод. Губещи пак ще са само българите от чийто скъсани джобове ще бъде платена поредната далавера на кабинета Борисов 3 и понеже Росен Плевнелиев само преди две седмици обвини точно Фолксваген в корупция, за това, че предпочетоха Турция, много искаме да попитаме:
Какво мислят от там в завода в Германия за предложения алъш-вериш от Бай-Ганьо и компания и дали ще сезират немската прокуратура, че пратеници и емисари на Борисов се опитват да вкарат концерна в огромна корупционна схема, не без съдействието на политици от Германия?
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_461.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар