Потвърдено! Университетът Алпе Адрия за Пламен Николов от ИТН: Той не е никакъв доктор и никога не е бил наш възпитаник

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Австрийски медии публикуваха  статията: “Неясноти в биографията. Защитил ли е научна степен бъдещият български министър-председател в Клагенфурт?”. Статяията е на австрийския журналист Уве Зомерсгутер в сайта на клагенфуртския вестник “Клайне цайтунг”, свързана с образованието на Пламен Николов в Австрия.Хоп, и университетът Клагенфрут се отказа от самозваното си чедо, „докторът от Клагенфрут” по философия на правото, политиката, икономиката… и последния да затвори вратата, мениджърът на мулти-милиардния бизнес с плавници, бански и шнорхели, острието на ИТН, кандидат-премиерът на републиката, Пламен Николов (линк в коментарите).
Ех, да беше жив Захари Стоянов от портрета отзад, който също като нас обичаше да се справя с негодниците…

За БТА авторът на статията, който е ръководител на икономическия отдел на вестника, каза, че господин Пламен Николов не е бил възпитаник на университета, съдейки по официална информация, получена от д-р Анегрет Ландес, завеждаща отдела за връзки с обществеността на университета Алпе Адрия в Клагенфурт. В писмено становище по случая тя посочва, че студент или абсолвент на име Пламен Николов не фигурира в компютърната система на университета. Името му не присъства и в регистъра на Съюза на австрийските библиотеки, където се съхраняват всички писмени работи на студентите в Австрия.

По-рано през деня ви разказахме за твърденията във Фейсбук на групата “Обществен контрол”. В публикацията, там,  се твърди, че Пламен Николов е сменил данните за университета, от който е получил образованието си.

От фейсбука на “Обществен контрол”:

„Тука има – тука нѐма”! Представяме ви информацията за завършеното образование на кандидат-премиера Пламен Николов от профила му в LinkedIn ПРЕДИ и СЛЕД 01.08.2021г. Прави впечатление изчезването на докторската му степен от университета в Клагенфурт (Австрия) по “Философия на икономиката, правото и политиката” …и последния да затвори вратата!

Напомняме, че това е дипломата, с която се е явявал на кастинг за премиери…

Още от ПОЛИТИКА:

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар