Потвърдено! Цвета Караянчева се връща в завода за поцинковани кофи!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Цвета Караянчева, която не успя да влезе в 46-ия парламент, най-вероятно ще се върне в завода за поцинковани кофи, откъдето стартирала чутовната й кариера, разкри източник на Narod.bg от шайката на Бойко Борисов.

Като потвърждение на нашата новина дойде участието на „простата кърджалийска п**ка“, както я нарече нейният лидер Бойко Борисов, пред bTV, където Караянчева обяви, че не е притеснена за бъдещето си, нито за това с какво ще си вади хляба, тъй като има професия.

Работа ще си намеря, гладна няма да остана, защото съм добър инженер, похвали се Цвета с намек, че се завръща в поцинковащия бизнес.

Бившият председател на парламента остана без място в пленарната зала, след като се оказа, че ГЕРБ не печели нито един мандат в Кърджали.

Караянчева обяви, че изборната система „Хеър – Ниймайер“ е „откраднала“ мястото ѝ в парламента и го е дала на „Има такъв народ”. „В Кърджали загубихме По думите ѝ преди изборите в Кърджали уволненията са били като по времето на БКП. „Удряха по хората на ГЕРБ, които носят рекламни материали…Хората се уплашиха. Притесняват се и не отиват до урните“, посочи тя.

Караянчева каза, че вече ѝ се иска да се върне в реалното производство с „мириса на масло“, където има „истински адреналин“. Тя отговори на подмятанията на Мая Манолова, че е работила в предприятие за поцинковани кофи, като посочи, че заводът е високотехнологичен и в него се произвеждат живоспасяващи хемодиализатори. „Г-жа Манолова, ако не е в парламента или омбудсман, нека да помисли къде ще работи“, добави тя.

Правителство на „Има такъв народ“ няма да видим, те се опитват по рекетьорски начин да налагат свои хора, така се прави когато имаш 120 депутати, коментира още Цвета Караянчева.

Според нея партията на Слави Трифонов няма да понесе политическа отговорност.

Не изключвам възможността да водим разговори с тях, нека да излъчат група и да започнат разговори, призова тя. „Не искаме да има трети кръг на избори, хората са изтощени, избирателната активност е ниска“, добави Караянчева.

В политиката трябва да се водят диалози и да се търсят допирни точки, посочи още тя.мандата от партия, която бихме с 2000 гласа“, ядосва се ПКП.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар