Потресаващо! Барниръбъла почива на Малдивите! Брои 800 лева на ден

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Министъра на правосъдието на България е на почивка на Малдивите ни довериха хора запознати с личния живот на политика, който от БСП премина в ГЕРБ, защото с една заплата на депутат, деца и семейство не се хранят.

Според тях Дани Кирилов е планувал почивката си още през есента и е запазил цяла къща за себе си и семейството си на Малдивите в която нощувката на нощ му излизала сега само 400 долара на нощ, така спестявал почти 300 долара на ден.

За 14 дена е там твърдят запознати и споделят, че Кирилов много, много не искал да ходи, но бил натиснат от жена си. Но пък за сметка на това всеки ден звънял в България, за да се интересува как е положението в повереното му министерство и как точно се справят с работата си подчинените му.

Източниците ни разкриват още, че освен Данаил Кирилов и семейството му още един министър на Герб в момента се намира на Малдивите на почивка и това е външната ни министърка Екатерина Захариева, която въпреки кризата в Иран и ескалиралото напрежение в световен мащаб, не си вдига дори телефона , за да коментира положението.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/400.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар