Потресаващо! Баща на изнасилено момиче намери педофила и го уби

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Баща изпревари полицията, като пръв стигна до изнасилвача на дъщеря си. Това се случва в Русия, разбра News2. Отбелязва се, че всичко започнало на 25 август, когато мъж видял видео на телефона на 32-годишния си приятел, който заснел насилствени сексуални действия срещу 9-годишната му дъщеря, и се обърнал към полицията.

Но служителите на реда, които отишли на мястото, не могли да намерят заподозрения – той изчезнал. Започнатото обаче разследване доказало, че това не е първия случай на насилие на перверзника. По-рано жертвата на перверзника е било 11-годишно момиче, с чиито родители също бил запознат.

Развръзката

На 2 септември тялото на заподозрения е намерено край село, засипано със земя. Оказа се, че бащата на едно от момичетата-жертви на педофила намерил насилника и го убил с нож. Мъжът е признал за убийството, но смята, че самият педофил е починал „защото се е спънал“ в ножа си по време на кавга.

Питаме Ви

Вие, ако бяхте на мястото на бащата на изнасилено дете, бихте ли посегнали на насилника, или ще оставите нещата в органите на реда?

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар