Потресаващо! Боко с поредна гърленка на САЩ. Суверенитет нямаме.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Спомняте ли си онази злополучна заповед на министъра на здравеопазването, с която стотици, а вероятно и хиляди български граждани бяха поставени в невъзможност да се приберат от Великобритания за коледните и новогодишни празници в родината България?

Часове по-късно заповедта на министъра бе коригирана, за да придобие още по-безумни измерения. Полетите от Великобритания бяха възстановени, но нашите съграждани бяха задължени да се изследват на място на летището и… независимо, че тестовете им са отрицателни те бяха поставяни в изолация под карантина. Ако ли някой си позволеше да наруши тази карантина го грозеше жестока глоба и дори затвор! Така нашите сънародници вместо да празнуват се оказаха затворени.

Тъжното е, че в същото това време за американските граждани това условие не е важало и при отрицателен тест, те не са поставяни под карантина!

Тоест, нашите сънародници се оказа, че са втора категория хора в родината си за разлика от американските! Ето какво гласи информацията на официалния сайт на американското посолство:

 

Ето и превод за тези, които не знаят английски език:

“Информация за карантината:

Трябва ли гражданите на САЩ да се поставят под карантина? Не.

Ако гражданин на САЩ попада в изключена категория и има отрицателен PCR тест, извършен през последните 72 часа, няма да се изисква да бъде карантинен. За тези, които попадат в изключена категория и не са направили отрицателен PCR тест през последните 72 часа, ако бъдат допуснати в страната, те ще трябва да се самоизолират / поставят под карантина у дома за 10 дни. Тестване на COVID-19: PCR тестовете са широко достъпни на сайтове в цялата страна, включително болници и частни лаборатории. Таксата обикновено е около $ 100. За повече информация изпратете имейл на [email protected]

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар