Потресаващо! Борисов пак хвали асфалта, за който плащаме по 23,8 млн./км

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Няма празник за премиера Борисов! Въпреки че е неделя, почивен ден, сутринта министър-председателят отиде да надзирава градежи в Поморие, а следобед на връщане към Банкя, успя да инспектира и строителството на Околовръстното щосе на София в участъка между Младост и Цариградско шосе.

И остана доволен за пореден път!

Само преди две седмици Борисов пак рапортува пред фейсбук следовниците си колко хубав бил новият асфалт.

Въпросният пътен участък, който премиерът не спира да хвали, въпреки че изобщо не е магистрала, струва колкото за два аутобана. От джоба на българския данъкоплатец излизат по 23,8 милиона лева на километър за 6-километровия участък, или общо бюджетът е за цели 144 милиона лева.

Строителството на Южната дъга на Софийския околовръстен път в участъка от “Младост” до връзката с магистрала “Тракия” върви на много високи обороти, написа във фейсбук неуморният лидер на ГЕРБ.

Той отбелязва, че това е един най-натоварените пътища в страната и че лично се е убедил, че темпото на работа е много добро. Премиерът очаква трасето да бъде готово в срок през следващата година и посочва, че, когато шестлентовият път бъде завършен, това ще бъде голямо облекчение за всички пътуващи.

Продължаваме да работим по много големи инфраструктурни обекти в цялата страна, заявява още Бойко Борисов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар