ПОТРЕСАВАЩО: Борисов ще открие Арена ГЕРБ в Шумен, на събитието са поканени само гербаджии

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След,като година и половина управляващите от герб на местно и национално ниво надуваха главите на избирателите с хвалебствия за новата спортна зала,как тя ще бъде за всички и прочие и хората им вярваха днес стана ясно,че на откриването ще се влиза само с пропуски.

То е насрочено за тази събота 21 юли от 19 ч.

Пропуските между другото отдавна вече са раздадени.

На какъв принцип не става ясно,защото в една държавна спортна зала каквато представлява тази в Шумен право на свободен достъп има всеки един български гражданин без оглед на пол,раса,религия и т.н.

Всичко останало би следвало да се тълкува,като нарушение на гражданските права и дискриминация и основният закон на Република България-Конституцията.

Така откриването ще прилича по-скоро на едно партийно събрание на партия герб,отколкото на събитие от значимост за цялото население на Шумен.

Жалко,че толкова много хора й се радваха и чакаха да присъстват на откриването й,а сега се оказва,че ще трябва да пият по една студена вода.Очаквания и реалност за пореден път в България се разминаха.Но блаженни са вярващите,както се казва и в Библията.

Може би управляващите ги е страх да не би да дойдат гневни почитатели на кралят – слънце Бойко Борисов и това да помрачи усмивките им.

Гордостта на партия герб,една зала която е построена точно върху останките от външните тоалетни и лятната баня на поделението.

Всеки политик,които дръзне да се дели от народа си не го чака дълга кариера.

Друг такъв случай в новата българска история едва ли има.

Явно от герб желаят да ни върнат в най-мрачните години на тоталитаризма в България,ни що че сме 21 век и системата е променена на демокрация.

Впрочем мнозина от шуменци се оплакват,че откакто кметът на герб Любомир Христов по-известен,като агент Хари или Любо-супата управлява града вече 3 години той се е превърнал в частна собственост.

А ето и поредното стихотворение от неизвестен местен сатирик по случая,които ползваше доскоро акронима Шетко Паренков от името на областния управител на Шумен:

”Да се радва сега, че края на мандата идва, а повече няма да има ! Бойко реже ленти поголовно, осъдителна присъда ще получа някой ден, ама условно. Процентче, двайсе, дори и петдесет, по крадлив съм и от Честний кмет. Кадрувам чинно на Цветан, ако трябва и с Доган на Рамазан. Корупцията по етажите расте. По незабавен начин да се спре. Темида за съжаление е сляпа, Бате Хари милионите лапа. ”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар