Потресаващо! Вицето на ГЕРБ Невяна Митева изневерявала на мъжа си с футболна легенда

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Стилната и на вид блага кандидатка за вицепрезидент, подкрепена от мутрогрупировката ГЕРБ Невяна Митева се оказва, че е била доста бурна на младини.

BIG5 разкри стар вестник от 2001 г., според който Невяна Митева – тогава майор, макар и омъжена, въртяла бурна любовна афера с футболната легенда от ЦСКА – Димитър Марашлиев – Марата.

Няма налично описание.

„Майорка от ВВС, бивша плувкиня, и нейният мъж оформят безумен любовен триъгълник. Марата и Невяна дори нападат изоставения съпруг с пистолети и камъни, а той ги бомбардира с жалби и доноси“, разкриват пожълтелите архиви.

Няма налично описание.

Невяна Митева била треньорка в ЦСКА, но била уволнена поради несправяне с работа. Според съпруга й, тя е „аморална, психически неустойчива и податлива към охолен живот“, пише медията през 2001 г. Преди любовния разрив съпругът Красимир Арнаудов правел всичко за хубава Невяна, осигурил й супер луксозен апартамент. Плащал дори тлъсти рушвети, за да бъде върната на работа.

Въпреки всичко, Невяна останала без работа и прекарвала дълго време в барче, където се събирали спортни легенди. Така попаднала на доста по-възрастния от нея футболист, видя BIG5 в старата публикация.

Няма налично описание.

Сексуалните похождения били публично достояние. Разводът последвал съвсем естествено, но не и гладко. Стигнало се до физически разпри, заплахи с оръжие в нежните ръце на кандидатката на вицепремиер, психически натиск над изоставения съпруг, който едва не полудява.

Безобразното поведение не свършва само със заплахите с оръжие. Невяна дълго време не давала на бившия съпруг за вижда собствения си син, видя BIG5 в старите архиви.

Няма налично описание.

Няма налично описание.Източник: Big5.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар