Потресаващо! Вместо да сведат глави заради убийството на дете, такива като Цветанов запасали ножове се разхождат на поляните в Жеравна

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Брутално убийство на дете от ром, в четвъртък буквално разтърси България, цялата полиция на три области беше изпратена в село Сотиря Сливенско да издирва убиеца, който изнасилва невръстно детенце на шест години с дървен предмет и след това го убива. Заловиха го след 17 часа, само защото ромът няма образование, вече веднъж е лежал в затвора и не на последно място, освен близките му, които и без това са знаели какво е направил, но не са съдействали на полицията е нямал други приятели в селото.
Дори майка му , му напълнила раница с храна, за да може да се крие по-дълго време от МВР и да има какво да яде, все едно не е убил невръстно българче, а някакво животно, чието не е тяхна собственост и всичко може би пак ще се забрави, властта пак няма да сведе глава и пак ще ни се обясни, че някаква комисия там някъде в народното събрание ще мисли строги мерки как да се спрат тези неща.
Също като онзи, който поне от няколко месеца не беше показван в национален ефир, човека Цветан Цветанов бившият втори в Герб, именно той отговаряше през последните десет години за ромската интеграция и тяхното включване в България. Резултата го знаем всички стотици милиони левове, буквално откраднати пред очите на всички в България, раздадени на всякакви близки до властта НПО та, които могат и да ни обясняват колко много са онеправдани ромите, колко много са им нарушени правата, но никога няма да надигнат глас, защо само ден след поредното убийство и изнасилване на невръстно детенце в България, властта тропа хора на Жеравна.
Жеравна, която в права линия е на не повече от 50 км от село Сотиря и не беше ли по нормално БТВ в деня в който от МВР заловиха убиеца 17 часа след убийството да не ни навират в лицата Цветан Цветанов в централната си емисия, защото точно той десет години ги включваше ромите, но уви всички виждаме как ги включи, но вместо да сведат глави, нашите политици се събрали пак на Жеравна начело с патриота Валери Симеонов, земеделската министърка Десислава Танева и Цветан Цветанов, който ни обясни, че с песни, танци и хора в Жеравна на поляната запазвали българското, докато българчетата биват избивани като мухи от изверги по улиците на България….

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар