ПОТРЕСАВАЩО! В Европа направиха крачка към легализацията на педофилията

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мириам Хайне, докладчик от Вюрцбургския университет заяви на ежегодната конференция на TED (Technology Entertainment Design), че педофилията е „естествена сексуална ориентация, както и хетеросексуалността“.

Според нея отговорността се заключава в това, да се борим с негативните чувства към педофилите.

„И в това, да се отнасяме към тях с такова уважение, с което се отнасяме към другите хора“ – каза Хайне.

Като пример Мириам Хайне посочи своя познат Йонас, на 20 години, скриващ своите влечения към момичетата от 6 до 12 години. И принуден от това да страда.

Превод дословно:

“Mirjam Heine

 

От един до два процента от основната мъжка популация се счита за педофили. Това означава, че в целия свят това са повече от 57 милиона души. Затова педифилията не е нещо, което можем да игнорираме. То не е свързано с класовия статут и образователното ниво. Студентката-медик Mirjam Heine обяснява как може да изглежда съответния подход към неизменната сексуална ориентация педофилия.

Тя основно се ръководи от работите на доктор Бейер, ръководител на института по сексология и сексуална медицина към Университетската болница в Берлин и мрежата за профилактика “Kein Täter Werden“ (което означава «да не оскърбяваме»).

Следователно тя също счита, че никой не носи отговорност за тяхната сексуална ориентация, за техните чувства, но че всеки човек носи отговорност за действията на тази сексуална ориентация. Тя пита също, как ние всички можем да спечелим, ако ясно различаваме нашите чувства и нашите действия.

Тъй като педофилите не могат да променят сексуалните си желания, те трябва да се научат да ги контролират, за да не им действат“.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар