велислав минеков

Потресаващо! ГЕРБ запалиха колата на Велислав Минеков

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Професор Велислав Минеков, който е известен като един от най – острите критици на управлението на ГЕРБ и така наречените патриоти, стана жертва на покушение през нощта на 10 юли.

Мнозина помнят острите му изказвания срещу Бойко Борисов, Вежди Рашидов и много други от управлящата ни криминална хунта.

Известният скулптор е уважаван преподавател в университети в Германи, Франция и Турция, както и преподавател в художествената академия в София. Негови творби, са изложени в различни точки на три континента и е смятан за един от най – талантливите български автори.

За долното посегателство, съобщи самия тоя в социалните мрежи:

 

“Стъклата бяха строшени и очевидно вътре беше излят бензин. И така, както си гореше, влязох вътре, за да отдалеча колата от блока и другите съседни сгради – можеше да стане бедствие. През деня минах технически преглед и заредих и двата резервоара до горе, можеше да стане страшно.”

Припомняме, че България се намира на 1110-то място в световната класация по свобода на словото. Мнозина смята снощния акт на начало на саморазправа с интелигенцията, която отказва да се примири с диктаторските методи на управление на България.

 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар