недялко недялков pik.bg Бойко Борисов

Потресаващо! ГЕРБ признаха, че PIK.bg им е официален сайт. Вече отговарят на Манолова през него.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Управляващата шайка на Борисов вече няма абсолютно никакво притеснение от факта, че PIK.bg управляван от Недодялко Недялков е официален сайт на ГЕРБ и го използват без да се крият, за да си публикуват слабоумните позиции срещу конкурентите.

 

Публикуваме пасквила без редакторска намеса:

 

Мая Манолова не познава изборното законодателство и принципите за провеждане на кампания. Това се посочва в позиция на ГЕРБ-София, изпратена от пресцентъра на партията.

По-честното поведение е Йорданка Фандъкова да…

преди 5 часа

В позицията ГЕРБ-София категорично се противопоставя на изказване на Мая Манолова, в което тя настоява действащият кмет на София Йорданка Фандъкова да излезе в отпуск до започването на предизборната кампания.

„От ГЕРБ-София бихме искали да напомним на г-жа Мая Манолова следното:

1. Г-жа Йорданка Фандъкова е законно избран и действащ кмет на София. Към момента тя продължава да изпълнява задълженията си като кмет на столицата.

2. Предизборната кампания съгласно законодателството започва един месец преди датата на местните избори. След като бъде официално регистрирана като кандидат за кмет на София г-жа Фандъкова ще излезе в отпуск за периода на предизборната кампания. Трябва ли работата на Столична община да бъде преустановена и да се създават затруднения пред гражданите, за да води безпроблемно един от кандидатите за кмет на София своята кампания?

ГЕРБ-София категорично не приема опитите за провокации от страна на кандидат, който би следвало добре да познава законодателството и принципите за провеждане на предизборна кампания.

Напомняме на г-жа Мая Манолова, че тя е взела лично решение да подаде оставка като омбудсман, за да започне кампанията си по-рано и в разрез със законодателството“, се казва също в позицията на ГЕРБ-София.

Pik.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар