Потресаващо! ДАНС обслужва интересите на ГЕРБ, а не задълженията си по закон.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Информацията за отнетия достъп до класифицирана информация на вътрешния министър ЗА ПЪРВИ ПЪТ беше съобщена в събота сутринта от бившия депутат от ГЕРБ ТОМА БИКОВ на пресконференция в централата на партията.

ЧЕТИРИ ДНИ ПО- КЪСНО информацията за достъпа до класифицирана информация беше изнесена от ДИМИТЪР ГЕОРГИЕВ – бившият председател на ДАНС..

Георгиев първо се определи като необвързан политически с никоя партия.
След това заяви , че служебния вътрешен министър Бойко Рашков е с отнето разрешително да работи с класифицирана информация.

В действителност вероятно е било прекратено действието на разрешението за допуск до класифицирана информация тъй като Б.Рашков не е работил към 2019г. в БКСРС, а в УНСС като преподавател.

А ако се касае до отнемане на разрешение, съответният акт на ДКСИ трябва да се съобщи, респективно обжалва или не и едва тогава да влезе в сила.

Най- важното в случая е :

1.Тома Биков / ГЕРБ/ знае информацията, която четири дни по- късно огласи бившия председател на ДАНС.
2.Президентът не знае, министър- председателят също. Информацията не е съобщена и на самия Бойко Рашков , въпреки разписаните в ЗЗКС задължения на комисията.

Оказва се че ДАНС обслужва интересите на ГЕРБ, а не задълженията си по закон.

Политически обвързана държавна агенция за национална сигурност е ВЪЗМОЖНО НАЙ -СЕРИОЗНАТА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ!
Изчегъртване – ДО ДЪНО!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар