Потресаващо! Депутати взеха бонуси, колкото бедните събраха със CMC за “Българската Коледа”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Телевизиите тези дни ни проглушиха ушите с “Българската коледа” страшно събитие с което всички телевизии се хвалиха няколко дена, че участвали. Сега да се върнем в началото и да си спомним каква всъщност трябва да е ролята на журналистите в едно общество. Не бяха ли те онези, които трябва да наричаме четвърта власт?

Трябва само, че в България се случва точно обратното. Иначе няма как да си обясним факта, че вече почти един месец нито една телевизия, не посмя да извади новината за коледните бонуси на родните ни депутати! А те са записани дори в бюджета на Народното събрание.

Но нито една телевизия не смее да покаже документите, защото ще лъсне истината, че докато бедните българи събират пари със СМС за болните българи, така наречените политици си раздават бонуси почти колкото дарената сума, за това, че работели много през 2019 година.

Естествено работата им е сложна и явно нито един българин не успява да я разбере, защото иначе няма как да си обясним недоверието в Парламента и работата му, което вече се измерва с над 80%.

Почти толкова е недоверието и в така наречените телевизии, но за властта, за Герб, за политиците, това не е проблем, защото всички са им подчинени, а ако много задават въпроси и казват истината на глас, може да останат без работа, без финанси и дори да им се наложи да емигрират от България…

 

източник: http://www.budnaera.com/2007-02/2007-11-29_09.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар