Потресаващо! Депутати от ГЕРБ похарчили за разходки със служебните лимузини 401 093 лева само бензин

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В пика на пандемията през 2020 г. управляващите престъпници – депутати от управляващата коалиция, са похарчили за разходки със служебните лимузини 401 093 лева само бензин!

Най-много километри е изминала герберастката Мария Белова, която заема челното място в Топ 5. Тя е навъртяла над 54 000 километра, като се оправдала, че пътувала много до нейния избирателен район – Сливен.

Следващ е Пламен Нунев, отново от ГЕРБ, който пък е избран от Русе. Трети се нарежда Искрен Веселинов от ВМРО, който също е в НС от листата на патриотите в Русе. Първият е успял да измине малко над 48 000 километра, а вторият – над 47 000.

Четвърти се нарежда Димитър Петров от ГЕРБ, който пък е от Бургас и е навъртял 45 000 километра. Петицата се затваря от Хамид Хамид от ДПС с 43 000 километра.

Шефката на ПГ на ГЕРБ и председател на здравната комисия Даниела Дариткова е едва шеста. До родния Смолян тя е навъртяла малко над 43 000 километра.

През 2019-а тази класация бе доминирана отново от представители на мъжкия пол, като тогава на върха бе патриотът и шеф на антикорупционната комисия в парламента Борис Ячев.

Пандемията продължава да е пречка пред сладки кражби от други две обществени поръчки – за изготвянето на проект за ремонта на бюфета в сградата на бившия Партиен дом, където от есента се изнесоха заседанията на Народното събрание, и за авторския надзор над ремонта по смяната на каменната облицовка по част от фасадата на самата сграда.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар