Потресаващо! Жената и децата на шефа на НАП заплашени от бизнесмен

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Шефът на Националната агенция по приходите е получавал заплахи от бизнесмен, разкриха в предаването „120 минути“ бившите министри на финансите и икономиката Асен Василев и Кирил Петков.

Това стана ясно, след като водещият Светослав Иванов ги попита защо толкова държат на Спецов, след като от самото начало на служебното правителство са атакувани заради него.

В отговор Асен Василев каза, че шефът на НАП е получил заплахи за живота на жена си и децата си. Те са били от български бизнесмен, чиито фирми в миналото никога не са проверявани.

„Ако си шеф на НАП и имаш тази власт, има две неща, които ти се случват. Първото – идват при теб с куфарчета и ти трябва да ги върнеш и второто – идват при теб със заплахи и ти трябва да си пазиш семейството и децата. И двете неща са се случвали на Спецов“, допълни Василев.

На въпрос „Чии интереси е засегнал?“, Василев отговори: „На български бизнесмен“. А Кирил Петков допълни: „От компании, чиито не са били одитирани до този момент от НАП, защото са имали протекции“.

На Спецов е осигурена охрана, а действията срещу шефа на НАП – пресечени.

За заплахите са били информирани ДАНС и международните партньорски служби.

Бившият финансов министър подчерта, че шефът на НАП е компетентен и познава механизмите за укриване на данъци, може да устоява на куфарчета с пари, които му носят, и на заплахи, които отправят към него и семейството му.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар