Бойко Борисов

Потресаващо! Мафията краде годишно по 1,5 милиарда евро

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Заради Брекзита на Лондон и новия бюджет на ЕС, отново се появява въпросът кои са най-големите донори в ЕС и кои са най-големите бенефициенти /получатели/ на пари от съюзните фондове.

По отношение на донорството на първо място е Германия с 13 млрд. евро през 2018 г., на второ място е Великобритания – с около 7 милиарда, Франция – 4,3 милиарда, Италия – 4 милиарда и т.н.

Сред най-големите получатели /бенефициенти/ е Полша – 8 млрд. евро през 2018 г., Гърция – 3,7 млрд., Румъния – 3,3 млрд., Унгария – 3 млрд., Португалия – 2,4 млрд., Чехия – 2,3 млрд., Белгия – 2,2 млрд., Люксембург – 1,4 млрд., България – 1,45 млрд.

Това означава, че през 2018 г. сме получили 1,45 млрд. евро от ЕС, а заедно с предишните години на бюджета – около 12 млрд. евро.
Но нито тези 1,45 млрд., нито онези 12 млрд. са стигнали до българите, а са били откраднати от мафията и лично от Б. Борисов, защото за същия период неговите правителства направиха нов дълг за десетки милиарди евро /точната цифра се укрива/, заради което в момента България вече е на първо място по дълг на човек в ЕС и реално е една фалирала държава.

И докога в Брюксел ще търпят кражбите на този мафиот от бюджетни средства на ЕС, защо Еврокомисията не блокира веднага сделката за F-16 платена авансово /което е уникален случай на наглост и простотия/ с пари от ЕС за България, откраднати от това пожарникарче, защо до сега не е замразено членството на България в ЕС заради него.
Автор: Красимир Иванджийски
Анонимна Армия

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар